Agenda


des.
14
ds.
MIQUEL GIL - Cafè del Teatre
des. 14 - 10:30 pm
MIQUEL GIL - Cafè del Teatre

Considerat una de les grans veus del panorama musical mediterrani, Miquel Gil és profund, emocionant i el seu cant amortitza el llegat de les músiques de tradició oral que ha aixecat des que formava part d’Al Tall. El més modern dels cantadors, s’agita i es deixa agitar com correspon a un artista que viu la tradició des del present i amb la mirada clavada al futur. En el seu nou disc Geometries (Temps Record, 2019), que presentarà al Circuit Folc, el cantant valencià ofereix un conjunt de cants oberts i temes amb textures noves, però sempre amb melodies d’arrel i el denominador comú de la nostra música mediterrània.

Circuit Folc

des.
15
dg.
ANNA FERRER - Cafè del Teatre
des. 15 - 8:00 pm
ANNA FERRER - Cafè del Teatre

KRÖNIA és el segon disc de la cantant menorquina Anna Ferrer, un projecte a través del qual la seva essència folklòrica es transforma i s’expandeix, a través del processament electrònic, cap a un univers sonor únic.
La cantant trenca amb el caràcter local del seu primer treball ‘Tel·lúria’ per agafar una mirada més universal, actual i transversal. Amb la mescla del seu bagatge mediterrani, folk, ètnic, amb la producció a càrrec de Panxii Badii, aconsegueix generar un so més actual, fresc i transgressor a través de l’experimentació dels sons electrònics, tant amb el processament de les veus com en l’ús d’instruments no tan orgànics.

Circuit Folc

des.
17
dt.
XV Cantades “Cors de Nadal” - Aula Magna de l’Institut d’Estudis Ilerdencs
des. 17 - 7:30 pm
XV Cantades "Cors de Nadal" - Aula Magna de l’Institut d’Estudis Ilerdencs

 

Programa:

Coral Sant Anastasi i Coral Coloma Blanca

Dir. Vicenç Serra

 

Coral Cants i Rialles de l’Àrea de la Dona de Cappont

Dir. Gemma M. Naranjo Yuste

 

Coral Flor d’Espígol de Rosselló

Dir. Víctor Roman

des.
18
dc.
XV Cantades “Cors de Nadal” - Aula Magna de l’Institut d’Estudis Ilerdencs
des. 18 - 7:30 pm
des.
19
dj.
XV Cantades “Cors de Nadal” - Aula Magna de l’Institut d’Estudis Ilerdencs
des. 19 - 7:30 pm
des.
20
dv.
MARUJA LIMÓN - Cafè del Teatre
des. 20 - 10:30 pm
MARUJA LIMÓN - Cafè del Teatre

MARUJA LIMÓN presenta el nou disc, Ante mí (Kasba Music, 2019), publicat aquest octubre. Cançons vitals que mantenen la seva peculiar barreja de flamenc, pop i ritmes llatins, però amb noves sonoritats. L’àlbum de debut del quintet barceloní, Más de ti (Kasba Music, 2018), va ser distingit com un dels millors de l’any segons les revistes musicals MondoSonoro i Muzikalia, va guanyar el guardó d’artista revelació als Premis ARC 2018 i ha tocat en prestigiosos certàmems d’Europa, com el Sziget Festival.

des.
21
ds.
RABADÀB – Nadales per Jamaicanes - Cafè del Teatre
des. 21 - 6:30 pm
RABADÀB - Nadales per Jamaicanes - Cafè del Teatre

Doble sessió, a les 18.30h i a les 22.30h.

Rabadàb és el punt de trobada de quatre músics amants de la música feta a Jamaica, provinents de diversos grups: L’Home Llop & The Astramats, The Pepper Pots, Torpedians, Corcs Drum&Organ, The Island Defenders… Aquest cop, dos teclats (Ireneu Grosset i Joan Sobrevals), un bateria (Joan Vergés) i un cantant (Pau Llop “L’Home Llop”) s’uneixen per fer ballar a ritme jamaicà diverses nadales i cançons populars catalanes, amb una formació pensada per a les distàncies curtes i l’ambient familiar. Us imagineu “El 25 de desembre” per burru style, “El dimoni escuat” ballant early reggae, “El trineu” a ritme de rockstedy o el “Santa nit” tancant una gran festa? Doncs Rabadàb us ho serveix amb un so ben càlid per fer rotllana a la vora del foc. Una bona manera de fer família en aquestes dates tan assenyalades!

RABADÀB – Nadales per Jamaicanes - Cafè del Teatre
des. 21 - 10:30 pm
RABADÀB - Nadales per Jamaicanes - Cafè del Teatre

Doble sessió, a les 18.30h i a les 22.30h.

Rabadàb és el punt de trobada de quatre músics amants de la música feta a Jamaica, provinents de diversos grups: L’Home Llop & The Astramats, The Pepper Pots, Torpedians, Corcs Drum&Organ, The Island Defenders… Aquest cop, dos teclats (Ireneu Grosset i Joan Sobrevals), un bateria (Joan Vergés) i un cantant (Pau Llop “L’Home Llop”) s’uneixen per fer ballar a ritme jamaicà diverses nadales i cançons populars catalanes, amb una formació pensada per a les distàncies curtes i l’ambient familiar.

Us imagineu “El 25 de desembre” per burru style, “El dimoni escuat” ballant early reggae, “El trineu” a ritme de rockstedy o el “Santa nit” tancant una gran festa? Doncs Rabadàb us ho serveix amb un so ben càlid per fer rotllana a la vora del foc. Una bona manera de fer família en aquestes dates tan assenyalades!

des.
22
dg.
XXII Cicle Diumenges a tot ritme. Uns amics de metall – Vent i metall a Tot Ritme! - Cafè del Teatre
des. 22 - 12:00 pm

L’amistat de la trompeta i de la trompa és més forta que el metall de què estan fetes. És una amistat que ve de molt lluny i que està forjada a base de melodies i ritmes fantàstics que ressonen per tot arreu.
Aquest duo de metall us faran descobrir sons i cançons que mai no havíeu escoltat.

Gabriel Tripiana, trompeta; Jordi Gaya, trompa i Oksana Shymanska, piano

L’Intèrpret