Agenda


oct.
16
dc.
COL·LECTIU FREE’T & ESTER XARGAY - Cafè del Teatre
oct. 16 - 8:00 pm

La poeta Ester Xargay s’integrarà al Col·lectiu Free’t per (des)presentar el seu poemari nou (in)titulat ‘Desintegrar-se’ (Editorial Meteora).

Col·lectiu Free’t és un grup d’artistes de diferents disciplines que basen el seu treball en la improvisació. Una de les eines que utilitzen per a les seves creacions és el Soundpainting, un llenguatge de signes multidisciplinari de composició en viu

oct.
18
dv.
«Give» Dancescape - Sala 1. teatre municipal de l'escorxador
oct. 18 - 7:00 pm

A les 19.00 h i 21.00 h

Durada: 45 min

Sinopsi:
4 cadires. 4 històries. 4 persones. 4 homes. 4 homes entre milers. 4 homes entre milions. 4 homes entre milions que es troben. 4 homes entre milions que es troben en un mateix espai. 4 homes entre milions que es troben en un mateix espai amb un objectiu comú. Give, un espectacle de dansa teatre ple d’humor i tendresa.

Teatre dansa.
Estrena.

Formació de l’escola Dancescape que neix amb la voluntat de crear peces de dansa on també hi intervingui el text.

Fitxa artística:
Interpretació: Xavi Blanco, Dani Cerezuela, Àlex Iglesias i J. A. Pina
Direcció escènica: Ares Piqué
Direcció artística: Sandra Macià
Body Percussion: Anna Llombart
Assistència dramatúrgica i textos: Gabriel Solans

“Eres tú” EL CONSORCIO - Teatre de La Llotja
oct. 18 - 9:00 pm
Venda a la taquilla del teatre de la Llotja
De dilluns a divendres de 17.00 a 21.00 h
Dimarts, dimecres i dijous d'11.00 h a 13.00 h
Funcions en caps de setmana i festius: 1 hora abans de la representació
Preu reduït amb carnet Amics de la Llotja


Per parlar d’El Consorcio és inevitable remetre’s a Mocedades, ja que tots els seus integrants van pertànyer a aquest grup, l’única formació hispana que ha venut un milió de còpies d’un senzill cantat íntegrament en castellà. El Consorcio, format per Amaya Uranga, Estíbaliz Uranga, Iñaki Uranga i Carlos Zubiaga, és el grup vocal espanyol per excel·lència i els seus grans èxits encara es recorden: “Tómame o déjame”, “El vendedor”, “La otra España”, “Qué pasará mañana”, “Secretaria”, “Quién te cantará”, “Desde que tú te has ido”, “Amor de hombre”, “Dónde estás corazón”, “Le llamaban loca.”

Les seues veus, d’una gran qualitat, els van portar a conquerir un Grammy Latino el 2016, d’aquest premi d’honor neix aquest espectacle, en què podrem escoltar una selecció dels seus 50 millors èxits i dos grans temes inèdits: el seu primer single “Mientras espero”, compost per José Luis Perales, i “Adivina” de Juan Carlos Calderón, figura irreemplaçable en la biografia del grup; així com una gran versió del tema “Bilbao”, amb música del gran Bertolt Brecht i lletra de Víctor Manuel San José.