Agenda


gen.
23
dj.
COL·LECTIU FREE’T. SOUNDPAINTING - Cafè del Teatre
gen. 23 - 10:00 pm
COL·LECTIU FREE’T. SOUNDPAINTING - Cafè del Teatre

Col·lectiu Free’t és un grup d’artistes de diferents disciplines que basen el seu treball en la improvisació.
Una de les eines que utilitzen per a les seves creacions és el Soundpainting, un llenguatge de signes multidisciplinari de composició en viu.

gen.
24
dv.
Tribut a Guns N’Roses al Cafè del Teatre amb Hell House - Cafè del Teatre
gen. 24 - 9:00 pm
Tribut a Guns N’Roses al Cafè del Teatre amb Hell House - Cafè del Teatre

Hell House repassa la discografia dels Guns n’Roses amb actitud, intensitat, solvència i personalitat, mantenint intacte l’esperit i la força dels Gunners.

Charlie Rood, guitarra. Marc Gálvez, guitarra. Dani Midnite, veu. Axel P. Sol, baix. J.E. Duclosson, bateria.

Black Ice seran els encarregats d’obrir el concert amb el seu tribut als australians AC/DC.

gen.
25
ds.
REHENES - Cafè del Teatre
gen. 25 - 10:30 pm
REHENES - Cafè del Teatre

REHENES

Rehenes presenten el seu nou treball “Arañazos bajo la piel”. Una col·lecció de cançons de rock d’autor, on es respira el desencant dins l’efervescència dels estats contradictoris dels seus personatges, entre incessants tons de malenconia, submergint-los en històries entrecreuades de la quotidianitat més fràgil.

Acostumats a anar per carreteres secundàries, on tot va més lent. Rehenes, amb elegància, observen i flirtegen al mig de la pista de ball dels anomenats perdedors del rock and roll, reivindicant als poetes elèctrics com, Morrison, Reed, Dylan, Davies, Young o Waits. Antonio Guillen Pedra, veu i guitarra. Txabi Ábrego, guitarra. Xavier Monge, teclats. Eduard Castillo, guitarra. Miquel Juarez, baix. Josep Mª Lopez, bateria.

gen.
26
dg.
BRIGHTON 64 - Cafè del Teatre
gen. 26 - 8:00 pm
BRIGHTON 64 - Cafè del Teatre

BRIGHTON 64

Encara que el més lògic seria pensar que BRIGHTON 64 són una banda d’una altra època, sorprenents supervivents d’un món que ja va quedar enrere, la realitat és molt diferent. És cert que van començar la seva carrera a principis dels anys 80, quan dos germans adolescents, Albert i Ricky Gil, van rebre l’impacte de l’escena mod britànica que havien descobert a través de discos i pel·lícules i van començar a assajar versions de Chuck Berry i de els Who.
També és cert que van escriure algunes de les pàgines més brillants de la música d’aquella dècada, gravant clàssics com Barcelona Blues, Fotos del ayer, El mejor cocktail o La casa de la bomba. I que van ser testimonis i protagonistes d’una era en la qual un grup podia fer música sense concessions i alhora estar present en els canals més comercials de l’engranatge pop.
Però BRIGHTON 64 són en realitat un grup de el present, tan prolífics i incisius com en la seva primera etapa, ja que des del seu retorn als escenaris han publicat ja quatre discos amb material nou, els explosius Esta vez va en serio (2012), Modernista (2015), El tren de la bruja (2017) i Como debe ser (2019).
Amb una formació consolidada i d’alt voltatge, incloent la incorporació d’una secció de vents, i un repertori imbatible ple de cançons memorables, BRIGHTON 64 presenten avui dia un directe imparable, un espectacle que fa caure els murs generacionals i assegura, com en aquells temps tan llunyans, grans dosis de gaudi i diversió.

gen.
31
dv.
PAU VALLVÉ - Cafè del Teatre
gen. 31 - 10:30 pm
PAU VALLVÉ - Cafè del TeatreAmb més de 20 anys damunt els escenaris, Pau Vallvé presenta ara el seu 16è disc titulat “Life vest under your seat” , el 5e signat sota el seu nom. Un directe explosiu, elèctric i alhora introspectiu i emocional, aquella fórmula tan característica a la que ens té acostumats el músic barceloní. En la nova gira es posa èmfasi en el nou disc però també repassa les cançons més destacades de la seva discografia anterior.

Pau Vallvé, veu i guitarra. Darío Vuelta, baix i samplers. Victor Garcia, bateria.