Agenda


des.
20
dv.
MARUJA LIMÓN - Cafè del Teatre
des. 20 - 10:30 pm
MARUJA LIMÓN - Cafè del Teatre

MARUJA LIMÓN presenta el nou disc, Ante mí (Kasba Music, 2019), publicat aquest octubre. Cançons vitals que mantenen la seva peculiar barreja de flamenc, pop i ritmes llatins, però amb noves sonoritats. L’àlbum de debut del quintet barceloní, Más de ti (Kasba Music, 2018), va ser distingit com un dels millors de l’any segons les revistes musicals MondoSonoro i Muzikalia, va guanyar el guardó d’artista revelació als Premis ARC 2018 i ha tocat en prestigiosos certàmems d’Europa, com el Sziget Festival.

des.
21
ds.
RABADÀB – Nadales per Jamaicanes - Cafè del Teatre
des. 21 - 6:30 pm
RABADÀB - Nadales per Jamaicanes - Cafè del Teatre

Doble sessió, a les 18.30h i a les 22.30h.

Rabadàb és el punt de trobada de quatre músics amants de la música feta a Jamaica, provinents de diversos grups: L’Home Llop & The Astramats, The Pepper Pots, Torpedians, Corcs Drum&Organ, The Island Defenders… Aquest cop, dos teclats (Ireneu Grosset i Joan Sobrevals), un bateria (Joan Vergés) i un cantant (Pau Llop “L’Home Llop”) s’uneixen per fer ballar a ritme jamaicà diverses nadales i cançons populars catalanes, amb una formació pensada per a les distàncies curtes i l’ambient familiar. Us imagineu “El 25 de desembre” per burru style, “El dimoni escuat” ballant early reggae, “El trineu” a ritme de rockstedy o el “Santa nit” tancant una gran festa? Doncs Rabadàb us ho serveix amb un so ben càlid per fer rotllana a la vora del foc. Una bona manera de fer família en aquestes dates tan assenyalades!

RABADÀB – Nadales per Jamaicanes - Cafè del Teatre
des. 21 - 10:30 pm
RABADÀB - Nadales per Jamaicanes - Cafè del Teatre

Doble sessió, a les 18.30h i a les 22.30h.

Rabadàb és el punt de trobada de quatre músics amants de la música feta a Jamaica, provinents de diversos grups: L’Home Llop & The Astramats, The Pepper Pots, Torpedians, Corcs Drum&Organ, The Island Defenders… Aquest cop, dos teclats (Ireneu Grosset i Joan Sobrevals), un bateria (Joan Vergés) i un cantant (Pau Llop “L’Home Llop”) s’uneixen per fer ballar a ritme jamaicà diverses nadales i cançons populars catalanes, amb una formació pensada per a les distàncies curtes i l’ambient familiar.

Us imagineu “El 25 de desembre” per burru style, “El dimoni escuat” ballant early reggae, “El trineu” a ritme de rockstedy o el “Santa nit” tancant una gran festa? Doncs Rabadàb us ho serveix amb un so ben càlid per fer rotllana a la vora del foc. Una bona manera de fer família en aquestes dates tan assenyalades!

des.
22
dg.
XXII Cicle Diumenges a tot ritme. Uns amics de metall – Vent i metall a Tot Ritme! - Cafè del Teatre
des. 22 - 12:00 pm

L’amistat de la trompeta i de la trompa és més forta que el metall de què estan fetes. És una amistat que ve de molt lluny i que està forjada a base de melodies i ritmes fantàstics que ressonen per tot arreu.
Aquest duo de metall us faran descobrir sons i cançons que mai no havíeu escoltat.

Gabriel Tripiana, trompeta; Jordi Gaya, trompa i Oksana Shymanska, piano

L’Intèrpret

A KONTRA KORRENT + FA1NA - Cafè del Teatre
des. 22 - 8:00 pm