Agenda


set.
13
dv.
NAMINA - Cafè del Teatre
set. 13 - 10:00 pm
NAMINA - Cafè del Teatre

NAMINA

Divendres, 13 de setembre

22 h | Preu: 8 €

Namina (Natàlia Miró do Nascimento) ha desenvolupat una identitat singular que, malgrat beure de fonts diverses, evoca una manera molt concreta de fer. Després d’Orlando (Microscopi, 2014) i Ígnia (Microscopi, 2016), ara ens
presenta el seu tercer disc Ens endurem el vent (Microscopi, 2019), on explora noves sonoritats i formats, unint diferents disciplines artístiques que l’han acompanyada al llarg de la vida.

Namina, veu i guitarra. Xevi Matamala, bateria, sampler i trompeta.

set.
14
ds.
NIT SONORA ARTS VISUALS I MÚSICA D’AVANTGUARDA - Cafè del Teatre
set. 14 - 8:00 am
NIT SONORA ARTS VISUALS I MÚSICA D'AVANTGUARDA - Cafè del Teatre

20 h AUREHL (Live). Dreampop Barcelona
21 h ELEENE (Live). Lluis Ribalta & Air Un Am+ Lleida
22 h MONKA (Live). RealDjing, Scratch Barcelona
23.30 h CLASE SENCILLA (Vinyl Set). Sin Hilo Barcelona
00.30 h NITO. Am+ Lleida
01.30 h LEE JO LIFE. Brunch in Barcelona
Ho organitza: Am+

set.
19
dj.
ESCENA! Movistar MARTA KNIGHT + ADRIANA PROENZA - Cafè del Teatre
set. 19 - 9:30 pm

ESCENA! Movistar
MARTA KNIGHT + ADRIANA PROENZA

Marta Knight (Martorell, 1998) és una jove cantautora de folk alternatiu que va donar els seus primers passos musicals a Andorra, on va passar part de la seva infància i adolescència. Als 13 anys va començar a tocar la guitarra. Sola a la seva habitació i de forma pràcticament autodidacta, va començar a construir les seves cançons sense dir-ho a ningú.
Poc després ja comptava amb un repertori propi. Amb tan sols un EP de cinc cançons, “Peterloo Heroes” (2017), Marta Knight ha rebut el reconeixement de premis com ‘l’Hospitalet Canta en Femení’, ha realitzat més de 50 concerts en sales i petits festivals i s’ha convertit , amb la seva veu personal i els seus introspectives lletres, en una de les revelacions emergents de l’últim any i en la millor representació del talent femení local i jove. Ha captivat a crítica i públic amb el seu folk de curta distància amb tocs de indierock cadenciós i esperit britpop.
‘Resurrection’, és la seva primera referència després de fitxar pel segell Great Canyon Records, on comparteix catàleg amb artistes com Joana Serrat, CARLA, Mathew McDaid o Marta Delmont. El single ha tingut una gran acollida i és l’avançament del prometedor primer disc que publicarà al llarg de 2019.
Amb referències de Mac DeMarco, Declan McKenna o The Kooks, Marta Knight explora un terreny més “chill despreocupat” buscant nous sons que incorporar a les seves composicions i que li facin evolucionar sense abandonar el seu estil més característic.

La jove intèrpret Adriana Proenza posseeix un gran instint per a la música: amb tan sols 19 anys ja es mou amb agilitat i de forma dinàmica entre el r&b contemporani i qualsevol variant de la música pop que hagi arribat a la seva
incansable fam musical. Les seves influències creen una cartografia àmplia i sorprenent: la seva veu i les seves cançons són producte de la fixació en artistes que van des Ella Fitzgerald a TLC o Mac DeMarco, aquest últim un dels seus referents actuals al costat de Ariana Grande o Joji.

set.
27
dv.
Guillem Roma - Cafè del Teatre
set. 27 - 10:30 pm
Guillem Roma - Cafè del Teatre

 

Guillem Roma presenta un nou treball discogràfic on proposa arribar a les cançons d’una manera diferent, amb influències de la música llatinoamericana, el bolero o els sons mediterranis i una personalitat original que l’ha consolidat en el panorama musical del nostre país.

 

set.
28
ds.
Claes Magnet Trio - Cafè del Teatre
set. 28 - 10:30 pm
Claes Magnet Trio - Cafè del Teatre

 

Claes Magnet Trio és una formació de jazz contemporani que neix a principis del 2016, amb l’objectiu de construir un repertori de peces pròpies, influenciades pel so europeu de músics com Bobo Stenson, Marcin Wasilewski o Colin Vallon.La seva música es mou entre el minimalisme, la inspiració paisatgística i la creació d’ambients contemplatius.

Claes Magnet, piano. Miquel Galceran, contrabaix. Quicu Samsó, bateria