Agenda


oct.
9
dc.
Activa’t al Casal. Alimentació saludable - Casal de la Dona
oct. 9 - 6:00 pm – 8:00 pm
Activa't al Casal. Alimentació saludable - Casal de la Dona  | Lleida | Cataluña | Espanya

Demostracions culinàries per a la promoció de pautes alimentàries saludables, dels productes de proximitat, el consum responsable i una cuina a l’abast de totes les persones.

Amb la col.laboració de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida

Expert: Pere Fenés

 

nov.
6
dc.
Activa’t al Casal. Alimentació saludable - Casal de la Dona
nov. 6 - 6:00 pm – 8:00 pm
Activa't al Casal. Alimentació saludable - Casal de la Dona  | Lleida | Cataluña | Espanya

Demostracions culinàries per a la promoció de pautes alimentàries saludables, dels productes de proximitat, el consum responsable i una cuina a l’abast de totes les persones.

Amb la col.laboració de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida

Expert: Pere Fenés

 

des.
4
dc.
Activa’t al Casal. Alimentació saludable - Casal de la Dona
des. 4 - 6:00 pm – 8:00 pm
Activa't al Casal. Alimentació saludable - Casal de la Dona  | Lleida | Cataluña | Espanya

Demostracions culinàries per a la promoció de pautes alimentàries saludables, dels productes de proximitat, el consum responsable i una cuina a l’abast de totes les persones.

Amb la col.laboració de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida

Expert: Pere Fenés

 

gen.
8
dc.
Activa’t al Casal. Alimentació saludable - Casal de la Dona
gen. 8 - 6:00 pm – 8:00 pm
Activa't al Casal. Alimentació saludable - Casal de la Dona  | Lleida | Cataluña | Espanya

Demostracions culinàries per a la promoció de pautes alimentàries saludables, dels productes de proximitat, el consum responsable i una cuina a l’abast de totes les persones.

Amb la col.laboració de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida

Expert: Pere Fenés

 

febr.
5
dc.
Activa’t al Casal. Alimentació saludable - Casal de la Dona
febr. 5 - 6:00 pm – 8:00 pm
Activa't al Casal. Alimentació saludable - Casal de la Dona  | Lleida | Cataluña | Espanya

Demostracions culinàries per a la promoció de pautes alimentàries saludables, dels productes de proximitat, el consum responsable i una cuina a l’abast de totes les persones.

Amb la col.laboració de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida

Expert: Pere Fenés