Agenda


febr.
2
ds.
Troia, una veritable odissea! Cor de Teatre - Teatre de La Llotja
febr. 2 - 8:30 pm

Un espectacle polifònico-teatral a partir dels relats de la Il•líada i l’Odissea, en què els 30 intèrprets de Cor de Teatre et faran viatjar amb les seves veus per alguns dels episodis més representatius i emocionants d’aquests dos poemes èpics fundacionals de la cultura europea.

Aquesta odissea musical és alhora un recorregut a cappella a través de grans cors de la història de la música, amb peces de compositors com Purcell, Bach, Händel, Mozart, Verdi o Wagner.

febr.
3
dg.
«COMPARTINT FAMÍLIES» Espectacle de teatre sobre l’acolliment. Cia. La Prodigiosa - Cafè del Teatre
febr. 3 - 6:00 pm
«COMPARTINT FAMÍLIES» Espectacle de teatre sobre l'acolliment. Cia. La Prodigiosa - Cafè del Teatre

Un grup de famílies d’acollida liderat per Gemma Julià, mare d’acollida i professional del teatre, han creat aquest espectacle divertit i emotiu, per compartir i celebrar l’experiència d’acollir a la família un infant tutelat. Els protagonistes de l’espectacle juguen amb dos registres: un de clown i caricaturesc (doctors de bata blanca que presenten el Simpòsium de famílies Mar de Núvols i el Gran Diccionari de l’Acolliment) i un altre més directe en què expliquen les seves vivències reals com a família d’acollida. Debat després de la funció.

Direcció i dramatúrgia: Gemma Julià Repartiment: Teresina Fons, Joan Gimeno, Francesca Ruiz, Goretti Salvadó, Albert Solsona, Heike Tellmann.