Agenda


febr. 29 - 4:00 pm
CARNAVAL DE LA BORDETA
  CARNAVAL DE LA BORDETA Tota la informació a: bordeta.net Ho organitza: Col.Bordeta.netComparteix això:Comparteix al Facebook (Opens in new window)Feu clic per compartir al Twitter (Opens in new window)Fes clic per compartir al Linkedin (Opens[...]
març 4 - 6:00 pm – 8:00 pm
Activa't al Casal. Alimentació saludable - Casal de la Dona  | Lleida | Cataluña | Espanya
Demostracions culinàries per a la promoció de pautes alimentàries saludables, dels productes de proximitat, el consum responsable i una cuina a l’abast de totes les persones. Amb la col.laboració de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de[...]
març 4 - 7:00 pm – 11:00 pm
EXPERIÈNCIES GASTRONÒMIQUES
Workshop de cuina a càrrec de David Molina del Restaurant Sheyton. Dimecres, 4 de març. Lloc: Restaurant Sheyton (avinguda Prat de la Riba, 39). Workshop de peix i marisc amb guarnicions de proximitat a càrrec[...]
abr. 1 - 6:00 pm – 8:00 pm
Activa't al Casal. Alimentació saludable - Casal de la Dona  | Lleida | Cataluña | Espanya
Demostracions culinàries per a la promoció de pautes alimentàries saludables, dels productes de proximitat, el consum responsable i una cuina a l’abast de totes les persones. Amb la col.laboració de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de[...]
abr. 1 - 7:00 pm – 11:00 pm
EXPERIÈNCIES GASTRONÒMIQUES
Workshop de cuina a càrrec de David Molina del Restaurant Sheyton. Dimecres, 4 de març. Lloc: Restaurant Sheyton (avinguda Prat de la Riba, 39). Workshop de peix i marisc amb guarnicions de proximitat a càrrec[...]
maig 4 - 7:00 pm – 11:00 pm
EXPERIÈNCIES GASTRONÒMIQUES
Workshop de cuina a càrrec de David Molina del Restaurant Sheyton. Dimecres, 4 de març. Lloc: Restaurant Sheyton (avinguda Prat de la Riba, 39). Workshop de peix i marisc amb guarnicions de proximitat a càrrec[...]
maig 6 - 6:00 pm – 8:00 pm
Activa't al Casal. Alimentació saludable - Casal de la Dona  | Lleida | Cataluña | Espanya
Demostracions culinàries per a la promoció de pautes alimentàries saludables, dels productes de proximitat, el consum responsable i una cuina a l’abast de totes les persones. Amb la col.laboració de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de[...]