«ALBA CARMONA»


Quan:
febrer 10, 2019 - 8:30 pm
2019-02-10T20:30:00+01:00
2019-02-10T21:00:00+01:00
Lloc:
Cafè del Teatre
Preu:
15 € / anticipada: 12 €
«ALBA CARMONA» - Cafè del Teatre

Estudiosa de la música d’arrel, l’Alba s’ha mogut durant anys entre els sons de les diferents músiques populars i la música moderna Ha trepitjat una infinitat d’escenaris juntament artistes amb els quals no ha parat d’aprendre i compartir; Perico Sambeat, Carlos Saura, Chano Dominguez, Las Migas, Mauricio Sotelo…
Les experiències al llarg de 18 anys en la música, el pas del temps i les emocions de la seva recent maternitat, han provocat en ella la necessitat d’expressar-se per primera vegada amb veu pròpia i conformar nou cançons que integren el seu primer disc composat casi íntegrament per ella i produït per Jesús Guerrero.

Les paraules no només ens defineixen, també ens construeixen. Ens fan qui som. Estem fets de les paraules que ens brollen. I les d’Alba Carmona són moltes. Paraules que l’acompanyen des de l’inici de la seva carrera i d’altres que acaben d’arribar. L’Alba és camí i poesia. És arrel i veritat. Tradició i estètica. Però també, com l’art, és necessitat i retrobament, redescobriment i inici.

Alba Carmona, veu. Jesús Guerrero, guitarra i veus. Ángel Pérez, teclats i veus. Martín Meléndez, violoncel i veus. Juan R. Berbín, percussió i veus.