ANTONIO CIACCA QUARTET featuring RICK MARGITZA


Quan:
juliol 7, 2019 - 8:00 pm
2019-07-07T20:00:00+02:00
2019-07-07T20:30:00+02:00
Lloc:
Cafè del Teatre
Preu:
15 € / Anticipada: 12 €
ANTONIO CIACCA QUARTET featuring RICK MARGITZA - Cafè del Teatre© photo Claudio Barontini all right reserved always mention the name of the photographer

 

Antonio Ciacca és un prestigios pianista i compositor de jazz amb un ampli reconeixement a l’escena internacional. Ha estat autor de simfonies, operes, música coral. La seva aportació al jazz és profunda, i alguns dels temes per ell creats han entrat a les més recentes edicions del Real Book. Amb quasi 50 cd’s editats com a líder, Antonio Ciacca és un dels noms a tenir molt en compte a l’escena del Jazz dels nostres dies.

El saxofonista nordamericà Rick Margitza és un dels grans instrumentistes del jazz de les últimes dècades. El seu gran talent li ha servit per, a més de desenvolupar una important carrera en solitari, haver estat contractat per gegants de la música afroamericana per tocar al seu costat. Ha treballat am el llegendari i irrepetible Miles Davis, a més de amb altres essencials com Chick Corea, McCoy Tyner o el grup Steps Ahead.

Rick Margitza, saxo tenor. Antonio Ciacca, piano. Clovis Nicolas, contrabaix. Peter Van Nostrand, bateria.