AJORNAT!!!! BIGOTT


Quan:
març 28, 2020 - 10:30 pm
2020-03-28T22:30:00+01:00
2020-03-28T23:00:00+01:00
Lloc:
Cafè del Teatre
Preu:
15 € / Anticipada: 12 €
AJORNAT!!!!   BIGOTT - Cafè del Teatre

This is all wrong és el nou disc de Bigott. L’onzè. Una cosa que passa gairebé desapercebuda perquè ha aconseguit acostumar-nos a això. Bigott edita un disc a l’any, i això és una cosa poc corrent. Cap altre artista de l’escena indie espanyola manté aquesta producció. Ja només per això, tot el respecte.
Si a més ens aturem a apreciar la qualitat i originalitat de cadascuna de les seves entregues, només cal catalogar com a excepcional l’activitat creativa de l’artista que porta més d’una dècada sense parar de donar fruits. Bigott és un escamot musical que promet no aturar-se i que sempre mira cap endavant. Ja n’hi ha prou de confondre diversió amb falta de serietat. Real i pur, així és com es presenta “This Is All Wrong”, un àlbum que té la personalitat d’una playlist que no pots deixar d’escoltar. En una nova connexió musical amb Los Angeles, la producció de l’àlbum va a càrrec de Izak Arida (The Memories), amb qui ja va treballar anteriorment en “Candy Valley “(novè àlbum de Bigott) gravat en els Angeles en 2018.
La producció és impecable i sintetitza hàbilment l’energia pop que lidera tota l’escena del disc amb l’hàbitat natural de cada pista, perquè tots els ambients de l’àlbum floreixin sense restriccions dins d’un ecosistema que funciona a la perfecció. Tot i que el disc és eclèctic, diversos talls s’agrupen dins de l’univers pop; melodies lluminoses i tornades enganxoses des de la primera escolta, tot sense perdre l’autenticitat de les coses immediates, sense domesticar. El disc íntegrament té aquesta energia neta, que transmet frescor i absència de formalitat. Preciosa creativitat en estat pur. Bigott ens té acostumats a donar sorpreses en els seus discos i “This is all wrong” no serà menys: ecos dels 90’s, rock, la psicodèlia galàctica de “Do not call Satan”, “Angels and Apples: una balada clàssica a la qual és impossible resistir-se; però res ens pot preparar per a “Pollo Loco”: un rotund Hip Hop, que signa amb el featuring del seu productor Izak Arida, tan inesperat com potent. “This is All Wrong” és possiblement una de les millors entregues de Bigott; 15 anys de devoció per la música, donen els seus fruits.