CONCERTS MOVISTAR – KOKOSCHA + ROMBO


Quan:
juny 20, 2019 - 9:30 pm
2019-06-20T21:30:00+02:00
2019-06-20T22:00:00+02:00
Lloc:
Cafè del Teatre
Preu:
Gratuït amb invitació (Aconsegueix la teva entrada gratuïta en una de les botigues de Movistar)

Kokoscha

Els de Pamplona han fet un disc increïble, que només es pot entendre com un tot. “El Mal” és el disc de confirmació, el definitiu, una meravella produïda per Kaki Arakarazo (productor de Kortatu o Manta Ray) i Luis F. Bayo, de Espanto, en Estudis Gárate, i masteritzada per Xavier Alarcón (La Casa Azul, la Bien Querida, etc.), un tàndem de luxe per per al disc més ambiciós d’un grup que està obligat a fer un pas endavant:

Rombo

Han passat moltes coses en els últims quatre anys. A Rombo, també. Després de molts canvis, sentiments i giragonses, el grup d’indie-pop femení publica aquest 3 de maig el seu segon disc “Clara Montse Núria”, editat per l’associació cultural i segell discogràfic The Indian Runners.
És un disc curt, com sempre, amb vuit cançons plenes d’urgència i d’harmonies boniques que parlen del que parla el pop: d’estimar i de deixar-ho de fer. Lluminoses i nostàlgiques, les cançons estan produïdes,
gravades i mesclades per en David Rodríguez (La Estrella de David, La Bien Querida, Beef…), amb qui el grup ja va treballar el 2015 pel seu disc de debut.