IV Nit d’Humor Solidari


Quan:
abril 10, 2018 - 7:30 pm
2018-04-10T19:30:00+02:00
2018-04-10T20:00:00+02:00
Lloc:
Teatre Municipal de l'Escorxador
Carrer Lluís Companys
25003 Lleida
Espanya
Preu:
8€ anticipada / 10€ taquilla. Punts de venda anticipada: Agrupa't (pl. Sant Llorenç, 1), Tits and Tats Tatoo Studio (Caldereries, 4) i Jardins del Segrià (Partida Cunillas, 82)
Contacta:
Associació Agrupa't
IV Nit d'Humor Solidari - Teatre Municipal de l'Escorxador | Lleida | Catalunya | Espanya

L’associació lleidatana Agrupa’t ha organitzat la IV Nit d’Humor Solidari en benefici de projectes socials de l’entitat.

L’espectacle estarà conduït per la humorista Eva Cabezas.

L’activitat es promou per difondre i sensibilitzar la ciutadania sobre la problemàtica de les drogodependències i la recaptació es destina a serveis que ofereix l’entitat. L’Associació Agrupa’t, que atén una vuitantena d’usuaris a l’any, treballa coordinadament amb l’Hospital Santa Maria per a la millora de la qualitat de vida i la reinserció social de les persones que pateixen o han patit aquest tipus de problemes. L’entitat promou a través d’un espai d’acollida tallers psico-terapèutics i de creixement personal i acompanyament a la inserció socio-laboral, amb una tasca educativa molt estreta amb l’Hospital. També gestiona l’Empresa Semaiha d’inserció per al col·lectiu de persones que atenen, dedicada als serveis de manteniment i millorar d’habitatges.

L’Àrea de Promoció de la Salut de la Paeria ofereix suport tècnic a l’entitat en la gestió dels seus projectes i en l’organització de diferents actes, a més de rebre suport econòmic a través de la convocatòria de subvencions.

Així, la IV Nit de l’Humor Solidari compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Lleida, així com de Postureig Lleida i les entitats i empreses Jardins del Segrià, Copisteria Solé, Ateneu cooperatiu Baula, B-Biosca, Sopa gràfics i La Cuina.