L’OJC fa la 9a de Shostakovitx i presenta l’estrena mundial del Concierto Flamenco d’Abraham Espinosa


Quan:
maig 26, 2019 - 7:00 pm – 9:00 pm
2019-05-26T19:00:00+02:00
2019-05-26T21:00:00+02:00
Lloc:
Auditori Municipal Enric Granados
Pl. Josep Prenafeta s/n
Preu:
Entrada: 13 € Reduïda: 11 € Amics OJC: 7 €
L’OJC fa la 9a de Shostakovitx i presenta l’estrena mundial del Concierto Flamenco d’Abraham Espinosa - Auditori Municipal Enric Granados

L’OJC fa la 9a de Shostakovitx i presenta l’estrena mundial del Concierto Flamenco d’Abraham Espinosa
Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida – OJC
Carles & Sofia Piano Duo
Alfons Reverté, director
L’OJC tanca la temporada amb un programa molt ambiciós i, a la vegada, innovador. D’una banda la 9a Simfonia de Dmitri Shostakovitx, una obra d’alt virtuosisme per a l’orquestra.
En el mateix concert gaudirem també de l’estrena mundial de l’espectacular Concierto Flamenco, per a piano a quatre mans, dedicat a la figura del gran pianista lleidatà Ricard Viñes. Obra d’Abraham Espinosa, un brillant compositor que està donant molt a parlar, l’interpretarà el Carles & Sofia Piano Duo. L’OJC inicia així una relació de dos anys amb aquest compositor, com a compositor resident de l’OJC, i que ens portarà l’any vinent a estrenar també el seu Concert per a piano i orquestra, de la mà de la pianista Cristina Casale, dedicat, en aquest cas, a l’altra gran figura pianística de Lleida: Enric Granados. Tot plegat seran dues grans aportacions a la renovació de la literatura pianística, un cop més des de les Terres de Lleida, de la mà d’aquest prometedor compositor i de l’OJC.