«LYNNE MARTIN»


Quan:
febrer 9, 2019 - 10:30 pm
2019-02-09T22:30:00+01:00
2019-02-09T23:00:00+01:00
Lloc:
Cafè del Teatre
Preu:
5 € / Entrada + CD: 10 €
«LYNNE MARTIN» - Cafè del Teatre

El seu primer projecte professional va ser formar part de la banda barcelonina de rock Poet In Process, de la qual va ser frontman i compositora durant més de 10 anys, publicant el seu primer disc “Free Way” – Clippers 2006. Aquest treball és publicat a nivell internacional, donant com a conseqüència una gira europea amb els anglesos Muse compartint escenaris amb bandes del nivell de Stereophonics, Albert Hammond Jr. i Ok Go. Aconsegueixen formar part de “Catalan Music” que els permet girar per Estats Units en diversos festivals com el “Canadian Music Week “(CMW) i el” South by South West (SXSW).

Paral·lelament, quatre cançons de “Free Way” són escollides per la dissenyadora de moda Carolina Herrera NY com la seva música principal a la pàgina web de CHNY i altres quatre cançons més són seleccionades també per formar part de la banda sonora de la sèrie de TV “Question de Sexo”. Finalment, i potser el fet més destacable, la cançó “Why” del mateix àlbum va formar part de la banda sonora de la pel·lícula de Guillermo del Toro, “Hell Boy II”.

La banda llança el seu segon disc “Long Time no See” – Kashba 2011 girant ininterrompudament durant pràcticament 3 anys. Durant els 10 anys d’activitat amb Poet in Process, ha participat en innombrables enregistraments i col·laboracions tant en el món de la publicitat com en el de la producció musical, treballant com a veu i compositora. El 2014 decideix establir-se a Berlín per consolidar la seva carrera en solitari, recorrent el ampli circuit de sales i locals de la ciutat durant pràctica