PAVVLA


Quan:
febrer 18, 2017 - 10:30 pm
2017-02-18T22:30:00+01:00
2017-02-18T23:00:00+01:00
Lloc:
Cafè del Teatre
Preu:
10 € / Anticipada: 8 €
PAVVLA - Cafè del Teatre

PAVVLA és el projecte musical de l’actriu i compositora Paula Jornet (Barcelona, 1996). Però aquest no és un projecte musical d’una actriu que vol cantar. És el projecte musical d’una Músic – en majúscula – que destaca per la seva qualitat compositiva i la seva sensibilitat davant el micròfon, i que va començar la seva carrera pública a la televisió actuant. Però fa anys que Paula Jornet (PAVVLA) ho té clar: ella vol fer música i així ha estat. Aquí és on comença la seva carrera musical.
Cantant i compositora, PAVVLA comença a tocar la guitarra i el teclat fa uns anys per gravar-se i penjar els seus vídeos al seu canal de youtube. És així precisament com el segell discogràfic Luup Records la descobreix fa un any. Durant aquest any PAVVLA decideix seguir amb pas ferm cap al que més vol fer: música. La seva joventut no ha estat un obstacle i amb 19 anys decideix viatjar fins a Brighton, a Anglaterra, amb la finalitat de passar un any sencer estudiant songwriting en la coneguda escola de música BIMM (d’on han sortit cantants com James Bay, The Kooks, George Ezra o Tom Odell).
Mentre acabava els seus estudis a Brighton, però, la cantant va aprofitar una de les seves visites a Catalunya per gravar dos singles a Camaleó Estudi, l’estudi del segell Luup Records, amb el productor Aleix Iglesias. “YOUNG” i “SKIN” són dos singles publicats el 17 de maig de 2016 a totes les plataformes digitals, acompanyats de dos vídeos dirigits i produïts per Jordi Vissi, que il·lustren la història de “YOUNG” i “SKIN”.
El seu disc debut arribava el 4 novembre 2016 sota el nom de “CREATURES” i després de l’èxit dels dos avenços llançats al maig que li van servir per guanyar-se crítiques de revistes musicals i la confiança de programadors que la van voler en concert fins i tot abans d’escoltar el seu disc.
Quan una artista publica dos temes i és confirmada per festivals de renom com el Monkey Week o el Primavera Club, tanca concerts fins a Febrer del proper any, la premsa vol estrenar temes del seu disc debut, se li dediquen articles i mitjans com Mondo Sonoro Catalunya col·loca el seu disc al número 1 del mes de novembre és que alguna cosa es cou. Això és el que ha passat amb PAVVLA.
“CREATURES” és el títol escollit per la cantant per presentar 10 temes que són la seva carta presentació a una indústria nacional i internacional que ja ha posat la mirada (i l’orella) a la seva proposta, destacant la seva música com un valor emergent a tenir molt en compte. Ballant a mig camí entre el folk, l’electrònica i el pop, CREATURES és un disc íntim i personal produït per Aleix Iglesias a Camaleó Estudi que cal anar desgranant a poc a poc a cada escolta. Des de la potència de YOUNG, GUNS o Tired, a la delicadesa enverinada de PLANETS AND STARS o THIS IS NOT A MOVIE fins l’absoluta calma de WINTER (que arriba just a temps per al fred) o HOME, tema que posa punt final al disc al més pur estil Bon Iver.
Així doncs, podem afirmar que estem davant d’una autèntica promesa de la música independent del nostre panorama i del panorama internacional.