Wasted – Íntims Produccions


Quan:
gener 17, 2020 - 9:00 pm
2020-01-17T21:00:00+01:00
2020-01-17T21:30:00+01:00
Lloc:
Sala 2 del Teatre municipal de l’Escorxador
Preu:
10 € - 12 €

 

Wasted és la primera obra de la dramaturga, poetessa i MC britànica Kate Tempest. Íntims produccions ha estat la primera companyia a portar aquest text a escena fora del Regne Unit. El grup ha centrat el seu treball en el cos i la força interpretativa dels tres personatges, de manera que presenten un espai escènic despullat, versàtil i carregat d’una vigorosa càrrega poètica. A més, els interludis corals entre escena i escena parteixen d’una proposta molt pròxima al rap i a l’spoken word.

Seguint la línia de treball d’Iván Morales amb Prisamata, la peça vol investigar sobre les relacions de l’escena amb el públic i amb l’espai. Un tipus de proposta que suma a l’experiència de l’espectador i que proposa un frec a frec amb el públic que no deixa a ningú indiferent.
L’Edu, la Carlota i en Dani han quedat a l’arbre del Toni. Avui fa deu anys que va morir. Deu anys sense el seu millor amic. Deu anys sense la quarta peça del trencaclosques que els unia. I entre birres, tabac i porros sorgeixen els records: com era el Toni? Què volia ser? Què volia fer? Ja gairebé ni se’n recorden. El temps esborra moltes coses.

I ells? Què volien fer ells quan tenien quinze anys? Què volien ser? Odien la merda en què s’han convertit, el puto curro, el puto pis, el puto cotxe-gos-piscina. I arribar a casa esgotat i sense putes ganes de fer res. Veure’s poc amb els col·legues. Poquíssim. I enyorar molt tot allò que eren abans. Moltíssim.

Fitxa artística:
Autoria: Kate Tempest
Direcció: Iván Morales
Traducció: Martí Sales
Adaptació: Iván Morales i Íntims Produccions
Interpretació: Isaac Baró, Oriol Esquerda i Sandra Pujol
Moviment: David Climent i Pablo Molinero – LosCorderos.sc
Assessorament vocal: Pau Llonch i David Menéndez
Espai Escènic: Marc Salicrú
Il·luminació: Miki Arbizu
Espai Sonor: Ilia Mayer
Foto i vídeo: Guillem Atienza i Marc Nàjera – Moledro
Disseny: Iolanda Monsó
Producció i tècnic de gira: Marc Cartanyà